D&G Autoplaza – Rotterdam, voor betrouwbare occasions

Fijn dat u onze website gevonden heeft zodat wij u nader kunnen informeren over ons bedrijf en onze klantgerichte werkwijze bij de verkoop van gebruikte auto’s.
DG Autoplaza is een klein familiebedrijf dat dicht bij zijn klanten wil staan. Met name bij occasions is een klant kritisch over de staat van de wagen maar vooral in het verleden van de wagen. Wij beseffen dat terdege en dit bepaalt ook ons inkoopbeleid. Wij gebruiken onze kennis en ervaring optimaal bij de inkoop van gebruikte auto’s. Daarbij wordt te allen tijde het voorafgaande onderhoudstraject gecheckt, ook eventueel eerder opgelopen schade en de kilometerstanden. Wat op de meter staat moet overeenkomen met de werkelijkheid. Op deze basis betrekken wij heel selectief auto’s uit zowel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Wij bieden een occasion dus pas aan als deze aan al onze voorwaarden voldoet, zodat wij u de bijpassende garantie kunnen bieden.

Welke gebruikte auto’s kunt u bij D&G Autoplaza verwachten?
Wij selecteren voor u dus betrouwbare gebruikte auto’s. U treft bij ons hoofdzakelijk nieuwere auto’s van een paar jaar oud, waarvan de prijzen variëren van ca. € 6.000,- tot € 39.000,-. Daarbij moet u denken aan nieuwere benzine en hybride auto’s van diverse merken, niet meer dan een paar jaar oud en met een lage kilometerstand.

Waarom kunt u een veilige 2e hands autodeal bij ons sluiten?
Dat leggen wij u graag uit. DG Autoplaza bestaat inmiddels 5 jaar, is een klein familiebedrijf en voor zijn klanten altijd aanspreekbaar. U kunt van ons altijd persoonlijk uitgebreide uitleg en informatie verwachten. Voorts kunt u rekenen op:

  • Een vakkundig advies over de financierings- en verzekeringsmogelijkheden.
  • Duidelijke uitleg over de garantie.
  • Realistisch overleg over eventuele inruil.
  • Een “op-naam-zet-service” van 24/7.
  • Voldoende parkeermogelijkheid bij onze vestiging.

Natuurlijk zijn wij RDW erkend en bij de BOVAG aangesloten.

Graag nodigen wij u uit om onze occasion pagina te bezoeken, zodat u kunt zien welke wagens op dit moment beschikbaar zijn. Staat uw wens er niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op, want wellicht zijn er door ons al auto’s gereserveerd of onderweg.

Wij ontvangen u graag persoonlijk en alleen op afspraak
Dat heeft het voordeel dat u nooit hoeft te wachten en dat we alle tijd en aandacht voor u kunnen hebben. Op de contactpagina vindt u alle informatie hoe u ons snel en makkelijk kunt bereiken.